Producten

Terreinverlichting

Want to light up your business? Wij bieden de veiligste werkverlichting voor elk terrein. Zoals mobiele lichtmastaggregaten, bouwkraanverlichting, lichtballonnen, parkingverlichting en werflampen. Duurzaam dankzij 100% ledverlichting.

3D Lightflowers
Indrukwekkend mooi op ieder evenement groot of klein. Het geeft een intense beleving en sfeer! De 6 meter hoge reuze bloemen hebben elk 3 krachtige LED-lampen. Deze warmkleurige lampen geven een sfeervolle kleur over het verlicht terrein. Bovendien is er een leuk smeedijzeren zitbankje voorzien rondom de bloemensteel. In combinatie met onze hybride generatoren zorgen de bloemen voor een ecologische voetafdruk op ieder evenement. Verbruik,  450w 240V, lichtsterkte 63000 lumen Deze bijzonder en unieke lichtmasten worden door onze eigen mensen geplaatst.
Nieuw
Lampenslinger LED gloeilamp
Deze lampenslinger met LED gloeilamp geeft een aangenaam warm wit licht en is zeer populair voor gebruik bij tuinfeesten, kerstmarkten, festivals,... kortom onmisbaar op elk event. Ze geven een uiterst gezellige en feestelijke uitstraling! De slingers zijn verkrijgbaar in lengtes van 10 tot 50m.    
Street LED+ 120w
Door zijn eenvoudig en zeer dun ontwerp, ziet de Street LED+ er erg modern uit. Deze lamp is zeer krachtig in de warmteafvoer door zijn fijne structuur. Hij is IP66 gecertificeerd. De Street LED+ is zeer geschikt voor tijdelijke straatverlichting, parkings en wegenissen. Ideaal om te monteren op onze stationaire Accu masten. Zijn eenvoudig design zorgt ervoor dat de Street LED+ makkelijk te installeren en onderhouden is. Bovendien heeft deze een breed bereik qua wattage waardoor de lamp voor verschillende toepassingen kan gebruikt worden.
STALICO Co² Neutral Ballon light 6,5 m
De STALICO Co2 Neutral Ballon light is de meest duurzame lichtmast op de markt. Hiermee is tot één week lang verlichting mogelijk zonder generator, tanken of stroomaanvoer. Voor autonoom en geruisloos gebruik op verplaatsing. Met een accubank van bijvoorbeeld 720 Ah 48V garandeert deze lichtmast ± 50 uren autonomie en de meest CO-neutrale ballonverlichting van 600W led op je terrein. De innovatieve lichtmastcontainer is verplaats-, stapel- en hijsbaar. Hij is zeer stabiel en door 1 persoon op te zetten.
STALICO Standaard
De STALICO-lichtmast plaatst men zonder hiervoor een extra betonnen ballast te voorzien. De STALICO-lichtmastcontainer wordt geproduceerd uit warm verzinkt staal en is daardoor tijd- en weerbestendig. Standaard is de STALICO-lichtmastcontainer uitgerust met krachtige 150W led-MATRIX-lampen. De STALICO-lichtmastcontainer is eveneens verkrijgbaar zonder lampen of met een lampenunit met een grotere lichtopbrengst. De gemonteerde lampen verspreiden een aangenaam wit licht. De lichtmastcontainers werken op 230V en zijn per 2 lampen schakelbaar. De gebruiker kan de STALICO-ledlichtmasten per 6 doorkoppelen en op 1 stroompunt aansluiten.  Deze lichtmast wordt geleverd met een keuringsattest NEN-EN50110/NEN3140.
Nieuw
STALICO POWERLight 8,5m 1400W LED
De STALICO POWERLight is de meest zuinige diesel draaiende lichtmast. Deze is uitgerust met een interne zuinige dieselgenerator en hydraulische telescoopmast. Dankzij de 4 krachtige 350W LED lampen bereikt deze lampenunit een groot lichtoppervlak, geschikt voor toepassingen op alle terreinen. Perfect koppelbaar met onze STALICO autonome lichtmast.