Producten

Power hybrid accu solar

Accupack of hybride generator kopen of huren? We voorzien alle lichtmasten en cameramasten van stroom. Bekijk onze verschillende hybride systemen waarbij masten autonoom werken op een terrein zonder stroomvoorzieningen.

GR Compact Hybrid
De GR Compact Hybrid levert energie voor ledverlichting, mobiele camera’s, communicatietorens en doet dienst als noodgenerator. Deze hybride powerunit voor licht- en cameramasten biedt lagere brandstofkosten, geluid en emissies. De generator valt uit als het accupack geladen is en start weer op als de batterijen ontladen worden door verbruik van licht of camera. De GR Compact Hybrid past perfect in de duurzame filosofie van GR technics, goed voor 60% CO2-reductie.
GR ACCUPACK
Het ACCUPACK levert energie voor ledverlichting, mobiele camera’s, communicatietorens en doet dienst als afzonderlijke en verplaatsbare energiebron. Deze ACCUBANK voor licht- en cameramasten is geruisloos en heeft 0% emissie bij gebruik. Het laden dient te gebeuren op netspanning of via een generator. Wanneer het accupack geladen is, stopt de lading. De lader gaat terug van start als de batterijen ontladen zijn door het effectieve verbruik van licht of camera. Het ACCUPACK past perfect in de duurzame filosofie van GR technics, goed voor 60% CO2-reductie.
Mobiele laadlocatie
PURE INNOVATIE VOOR ELEKTRISCH LADEN VAN WAGENS. “Met Charge your car” kunnen vier tot tien auto’s op locatie worden opgeladen. De elektriciteit is afkomstig van een zeer grote batterij met daaraan gekoppeld een groene stroomgenerator of kan gekoppeld worden aan  het netstroom. De snelle laadpunten worden aangestuurd door stabilisatie-stroomregelaar. Naargelang het aantal aangesloten wagens wordt de aanvoerstroom geregeld per wagen. Het laadstation wordt op minder dan 1 uur opgebouwd en vervoert men met één vrachtwagen. Tevens geeft deze laadlocatie een enorme indruk op elke parkeerplaats. Hierdoor draagt ook de huurder bij aan de reductie van de co uitstoot en duurzame mobiliteit. Prijs op aanvraag!!
Nieuw
OFFGRID HYBRID SYSTEM
NIEUW!!!! Het OFFGRID HYBRID SYSTEM is een volledig onafhankelijk intelligent energiesysteem. Met dit systeem bespaart men tot 80%CO². Geen stroomverlies meer door enkel de stroombehoefte te leveren vanuit een groot Lithium Accu pakket. Door het samenbrengen van een dieselaggregaat, mobiele zonnepanelen en batterijopslag, wordt dit OFFGRID HYBRID SYSTEM de meeste duurzame energieoplossing voor tijdelijk gebruik. Prijs op aanvraag
Nieuw
STALICO POWER ACCU
Met de STALICO POWER ACCU heeft men een eenvoudige overgang naar duurzame energie door het inzetten van een mobiel batterijpakket. Dit systeem wordt gecombineerd met een vaste lage voeding of met een plaatselijke generator. Optioneel gekoppeld aan mobiele zonnepanelen wordt deze POWER ACCU extra geladen. Door slim monitoren en aansturen garandeert men de meest ecologische energieoplossing op tijdelijke projecten.
Nieuw
STALICO SOLAR LIGHTING TOWER
De nieuwste generatie STALICO mobiele lichtmast is beschikbaar met 3 geïntegreerde zonnepanelen. Een ingenieus uitklapbaar systeem garandeert de optimale opname van zonne-energie. Eén van de meest klimaat besparende ontwikkeling voor klein verbruik.