Producten

Power hybrid accu solar

Accupack of hybride generator kopen of huren? We voorzien alle lichtmasten en cameramasten van stroom. Bekijk onze verschillende hybride systemen waarbij masten autonoom werken op een terrein zonder stroomvoorzieningen.

GR Compact Hybrid
De GR Compact Hybrid levert energie voor ledverlichting, mobiele camera’s, communicatietorens en doet dienst als noodgenerator. Deze hybride powerunit voor licht- en cameramasten biedt lagere brandstofkosten, geluid en emissies. De generator valt uit als het accupack geladen is en start weer op als de batterijen ontladen worden door verbruik van licht of camera. De GR Compact Hybrid past perfect in de duurzame filosofie van GR technics, goed voor 60% CO2-reductie.
GR ACCUPACK
Het ACCUPACK levert energie voor ledverlichting, mobiele camera’s, communicatietorens en doet dienst als afzonderlijke en verplaatsbare energiebron. Deze ACCUBANK voor licht- en cameramasten is geruisloos en heeft 0% emissie bij gebruik. Het laden dient te gebeuren op netspanning of via een generator. Wanneer het accupack geladen is, stopt de lading. De lader gaat terug van start als de batterijen ontladen zijn door het effectieve verbruik van licht of camera. Het ACCUPACK past perfect in de duurzame filosofie van GR technics, goed voor 60% CO2-reductie.
Mobiele laadlocatie
PURE INNOVATIE VOOR ELEKTRISCH LADEN VAN WAGENS. “Met Charge your car” kunnen vier tot tien auto’s op locatie worden opgeladen. De elektriciteit is afkomstig van een zeer grote batterij met daaraan gekoppeld een groene stroomgenerator of kan gekoppeld worden aan  het netstroom. De snelle laadpunten worden aangestuurd door stabilisatie-stroomregelaar. Naargelang het aantal aangesloten wagens wordt de aanvoerstroom geregeld per wagen. Het laadstation wordt op minder dan 1 uur opgebouwd en vervoert men met één vrachtwagen. Tevens geeft deze laadlocatie een enorme indruk op elke parkeerplaats. Hierdoor draagt ook de huurder bij aan de reductie van de co uitstoot en duurzame mobiliteit. Prijs op aanvraag!!