Producten

Lichtmasten

GR technics verkoopt en verhuurt mobiele lichtmasten. Kies je de STALICO lichtmast met stalen kooi of volledig dichte box. De lichtmasten zijn steeds verplaatsbaar, stabiel en eenvoudig op te zetten, en handig transporteerbaar met de STALICO transporter. Mix en match.

  • Met Tech-led 300w
  • Met Matrix-led 150w
  • Met ballonverlichting 600w
  • Zonder of met aggregaat, accu
STALICO Box
De STALICO Box is een mobiele en tijdelijke uitschuifmast inzetbaar in diverse sectoren, van industrie, bouw, sport, evenementen, beveiliging, infra, civiel tot pretparken. De STALICO Box is verplaats-, stapel- en hijsbaar. Bovendien zeer stabiel en door 1 persoon op te zetten. Dit type cameramast beschermt alle apparatuur in een afgesloten box. 
STALICO Standaard
De STALICO-lichtmast plaatst men zonder hiervoor een extra betonnen ballast te voorzien. De STALICO-lichtmastcontainer wordt geproduceerd uit warm verzinkt staal en is daardoor tijd- en weerbestendig. Standaard is de STALICO-lichtmastcontainer uitgerust met krachtige 150W led-MATRIX-lampen. De STALICO-lichtmastcontainer is eveneens verkrijgbaar zonder lampen of met een lampenunit met een grotere lichtopbrengst. De gemonteerde lampen verspreiden een aangenaam wit licht. De lichtmastcontainers werken op 230V en zijn per 2 lampen schakelbaar. De gebruiker kan de STALICO-ledlichtmasten per 6 doorkoppelen en op 1 stroompunt aansluiten.  Deze lichtmast wordt geleverd met een keuringsattest NEN-EN50110/NEN3140.
Nieuw
STALICO POWERLight 8,5m 1400W LED
De STALICO POWERLight is de meest zuinige diesel draaiende lichtmast. Deze is uitgerust met een interne zuinige dieselgenerator en hydraulische telescoopmast. Dankzij de 4 krachtige 350W LED lampen bereikt deze lampenunit een groot lichtoppervlak, geschikt voor toepassingen op alle terreinen. Perfect koppelbaar met onze STALICO autonome lichtmast.
3D Lightflowers
Indrukwekkend mooi op ieder evenement groot of klein. Het geeft een intense beleving en sfeer! De 6 meter hoge reuze bloemen hebben elk 3 krachtige LED-lampen. Deze warmkleurige lampen geven een sfeervolle kleur over het verlicht terrein. Bovendien is er een leuk smeedijzeren zitbankje voorzien rondom de bloemensteel. In combinatie met onze hybride generatoren zorgen de bloemen voor een ecologische voetafdruk op ieder evenement. Verbruik,  450w 240V, lichtsterkte 63000 lumen Deze bijzonder en unieke lichtmasten worden door onze eigen mensen geplaatst.
STALICO Co² Neutral Ballon light 6,5 m
De STALICO Co2 Neutral Ballon light is de meest duurzame lichtmast op de markt. Hiermee is tot één week lang verlichting mogelijk zonder generator, tanken of stroomaanvoer. Voor autonoom en geruisloos gebruik op verplaatsing. Met een accubank van bijvoorbeeld 720 Ah 48V garandeert deze lichtmast ± 50 uren autonomie en de meest CO-neutrale ballonverlichting van 600W led op je terrein. De innovatieve lichtmastcontainer is verplaats-, stapel- en hijsbaar. Hij is zeer stabiel en door 1 persoon op te zetten.
Nieuw
STALICO SOLAR LIGHTING TOWER
De nieuwste generatie STALICO mobiele lichtmast is beschikbaar met 3 geïntegreerde zonnepanelen. Een ingenieus uitklapbaar systeem garandeert de optimale opname van zonne-energie. Eén van de meest klimaat besparende ontwikkeling voor klein verbruik.