Nieuwsbericht

GR technics bouwt aan een stabiele organisatie die de dagelijkse veerkracht heeft om de verwachtingen van de klant te overtreffen.

GR technics bouwt tegenover hun huidige site in de Beemdenstraat een volledig nieuw productieatelier en magazijnen om de toekomst van hun bedrijf te garanderen.

De nieuwe bedrijfshal gaat de efficiëntie voor de productie van al hun mobiele installaties  verbeteren en is zo in staat om het aantal mobiele licht- en cameramasten te verdriedubbelen. Dit geeft hen meteen de mogelijkheid om buiten hun eigen merk STALICO, de activiteiten verder uit te bouwen.

GR technics is voornamelijk actief in de beveiligingssector, bewakings- en verhuurbedrijven alsook calamiteitendiensten. Ook in de festival- en evenementenbranche  faciliteren zij met hun technologie. Ze zijn expert in het reduceren van de co2  uitstoot voor kleinere verbruiken en leveren groene opstartstroom zoals accu packs, hybridegeneratoren en mobiele zonnepanelen. De kleinere stroomgeneratoren zijn hierbij overbodig. Het maakt hen sterk om al snel 60% emissie te verminderen en een ecologische voetafdruk te zetten bij elk project.   

De uitbreiding geeft GR technics groeipotentie en mogelijkheden tot kruisbestuiving met gelijkgestemde profielbedrijven. Zo staan zij open om een synergie toe te laten met andere bedrijven om verdere export van hun sterke productielijn uit te rollen.

Op het buitenterrein kunnen zij verder ontwikkelen en bijbouwen. De office-room wordt zodanig ingedeeld dat er nog kantooruitbreiding mogelijk is. Tevens zal er de mogelijkheid zijn om te netwerken in het praatcafé. Een hypermodern opleidingslokaal kan dan weer gebruikt worden voor allerlei seminaries en bijscholingen.

Een op-en-top hedendaags groeibedrijf, klaar voor de toekomst.

Dit bericht delen

Bijlage

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief