Light, power & safety

Nieuws & info

Goed verlichte terreinen zijn veiliger, gaan vermoeidheid tegen en nodigen minder uit tot vandalisme en diefstal. GR Technics verhuurt en verkoopt betrouwbare oplossingen voor (tijdelijke) verlichting en camerabewaking.

Via onze blog houden we je op de hoogte van onze activiteiten, trends en ecologische ontwikkelingen op het gebied van mobiele verlichting en camerabewaking. Laat je alvast inspireren.

 

Nieuwsarchief

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Een specifieke vraag over verlichting, camerabewaking of beveiliging? Misschien vind je de gewenste informatie hier in ons overzicht. Of contacteer ons.

milieubewust

Go Green

GR technics gaat voor duurzaamheid en voor CO2-reductie.

Met de MOBILE ENERGY STORAGE systemen, leveren wij accupacks alsook batterijoplossingen en UPS op maat gemaakt voor ieder project. Met onze innovatieve producten voor verlichting en camerabewaking - o.a. door het gebruik van zonnepanelen - bieden we oplossingen om verantwoord om te gaan met energie, en zo milieu én kosten te sparen. De nieuwe generatie mobiele stroomgeneratoren met accupack, GR Compact Hybrid kunnen het verbruik tot 60% reduceren.

LET'S GO GREEN

Meer informatie
Go Green