Light up your business, Light up your safety

Wat heeft GR technics te bieden ?

Lichtmasten

GR technics verkoopt en verhuurt mobiele lichtmasten. Kies je lichtmast met stalen kooi of volledig dichte box. De lichtmasten zijn steeds verplaatsbaar, stabiel en eenvoudig op te zetten, en handig transporteerbaar met aanhangwagen. Mix en match.

  • Met Tech-led
  • Met Matrix-led
  • Met ballonverlichting
  • Zonder of met aggregaat, accu

Terreinverlichting

Want to light up your business? Wij bieden de veiligste werkverlichting voor elk terrein. Zoals mobiele lichtmastaggregaten, bouwkraanverlichting, lichtballonnen, parkingverlichting en werflampen. Duurzaam dankzij 100% ledverlichting.

Interventieverlichting

Want to light up your safety? Ontdek ons krachtig signaallicht voor interventies en calamiteiten. Ruim aanbod mobiele ledverlichting voor brandweer, civiele bescherming, bouw, evenementen, enz.

Cameramasten

Mobiele cameramast in lichtmastcontainer kopen? Tijdelijke (uitschuif)masten zijn ideaal voor camerabewaking, verlichting, meetapparatuur, controles, leddisplay en antennes. Eenvoudig te transporteren dankzij onze StaLiCo-transporter.

Ballonverlichting

Ballonverlichting op statief of gemonteerd op lichtmast kopen? Mobiele ballonverlichting is handig op te zetten en te verplaatsen. Vergroot de zichtbaarheid en veiligheid op je werf door de unieke 360°-lichtbundel.

Power hybrid accu solar

Accupack of hybride generator kopen of huren? We voorzien alle lichtmasten en cameramasten van stroom. Bekijk onze verschillende hybride systemen waarbij masten autonoom werken op een terrein zonder stroomvoorzieningen.

milieubewust

Go Green

GR technics gaat voor duurzaam: 100% ledverlichting en 60% CO2-reductie. Met onze innovatieve producten voor verlichting en camerabewaking – onder andere door het gebruik van zonnepanelen – bieden we oplossingen om verantwoord om te gaan met energie, en zo milieu én kosten te sparen. De nieuwe generatie mobiele stroomgeneratoren met accupack kunnen het verbruik tot 60% reduceren. LET’S GO GREEN.

Meer informatie
Eigen merk, ontwikkeling en productie

StaLiCo-licht- en cameramasten

We zijn best trots op onze eigen ontwikkeling en productie van licht- en cameramasten. Deze StaLiCo-masten zijn compact en solide opgebouwd, uitschuifbaar tot een lichttoren van 8 meter hoog. Zo kan één lichtmast makkelijk een bouwterrein van 2500 m2 verlichten. De lichtsterktes van de masten, het aantal stuks per werf of festival, enz., we bekijken het samen en maken een voorstel op maat. En met onze vrachtwagen met kraan verplaatsen we je masten naar elke gewenste locatie.

Meer informatie
GR technics

Kwaliteit, flexibiliteit en service

GR technics Beerse is reeds meer dan 10 jaar dé specialist in mobiele verlichting, lichtmasten, cameramasten en hybride systemen. Wij brengen licht en veiligheid op terreinen en bouwwerven. Met betrouwbare oplossingen voor (tijdelijke) verlichting en camerabewaking, draagbare verlichting, stroomgeneratoren, mastschroeffunderingen en veel meer. Onze klanten? Van haven, industrie, bouwsector, evenementenbusiness, brandweer, politie en pretpark tot verhuurbedrijf. Zij stellen onze kwaliteit, flexibiliteit en service erg op prijs. Ervaar het zelf.

Meer over onze service

Onze troeven

  • De handigste en meest solide mobile lighting
  • 100% led en 60% CO2-reductie
  • Oplossingsgericht voor de veiligste werkverlichting
  • Snel verplaatsbare verlichting bij interventies en calamiteiten
  • Wij herkennen behoeften van onze kanten als geen ander
Contacteer ons