Producten

Lichtmasten

GR technics verkoopt en verhuurt mobiele lichtmasten. Kies je lichtmast met stalen kooi of volledig dichte box. De lichtmasten zijn steeds verplaatsbaar, stabiel en eenvoudig op te zetten, en handig transporteerbaar met aanhangwagen. Mix en match.

  • Met Tech-led
  • Met Matrix-led
  • Met ballonverlichting
  • Zonder of met aggregaat, accu
StaLiCo Box
De StaLiCo Box is een mobiele en tijdelijke uitschuifmast inzetbaar in diverse sectoren, van industrie, bouw, sport, evenementen, beveiliging, infra, civiel tot pretparken. De StaLiCo Box is verplaats-, stapel- en hijsbaar. Bovendien zeer stabiel en door 1 persoon op te zetten. Dit type cameramast beschermt alle apparatuur in een afgesloten box. 
StaLiCo Standaard
De StaLiCo-lichtmast plaatst men zonder hiervoor een extra betonnen ballast te voorzien. De StaLiCo-lichtmastcontainer wordt geproduceerd uit warm verzinkt staal en is daardoor tijd- en weerbestendig. Standaard is de StaLiCo-lichtmastcontainer uitgerust met krachtige 150W led-MATRIX-lampen. De StaLiCo-lichtmastcontainer is eveneens verkrijgbaar zonder lampen of met een lampenunit met een grotere lichtopbrengst. De gemonteerde lampen verspreiden een aangenaam wit licht. De lichtmastcontainers werken op 230V en zijn per 2 lampen schakelbaar. De gebruiker kan de StaLiCo-ledlichtmasten per 6 doorkoppelen en op 1 stroompunt aansluiten.  Deze lichtmast wordt geleverd met een keuringsattest NEN-EN50110/NEN3140.
3D Lightflowers
Indrukwekkend mooi op ieder evenement groot of klein. Het geeft een intense beleving en sfeer! De 6 meter hoge reuze bloemen hebben elk 3 krachtige LED-lampen. Deze warmkleurige lampen geven een sfeervolle kleur over het verlicht terrein. Bovendien is er een leuk smeedijzeren zitbankje voorzien rondom de bloemensteel. In combinatie met onze hybride generatoren zorgen de bloemen voor een ecologische voetafdruk op ieder evenement. Verbruik,  450w 240V, lichtsterkte 63000 lumen Deze bijzonder en unieke lichtmasten worden door onze eigen mensen geplaatst.